Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Odjuret" by Ulla Trenter * Book PDF Kindle ePub Free

Odjuret

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Odjuret
  • Author : Ulla Trenter
  • Release Date : January 13, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3638 KB

Description

Ulla Trenters klassiska Harry Friberg-deckare!
I en övergiven varubil i skogen hittar fotografen Harry Friberg den dyrbara bronsstatyetten »Odjuret«, förestĂ€llande en kimĂ€ra. »Odjuret« försvinner, men dyker snart upp i en monter pĂ„ NK i Stockholm, för att snart Ă„terigen försvinna. Harry bestĂ€mmer sig för att undersöka saken. Han anar snabbt orĂ„d nĂ€r det exklusiva varuhusets marknadschef faller ner död, förgiftad av en bit choklad, och Astrid, den vackra reklamchefen, blir anfallen pĂ„ takterrassen.
Sökandet efter mördaren gÄr frÄn Stockholm till ett hotell vid Piccadilly Circus i London, för att avslutas med en nattlig jakt genom det ödsliga varuhuset...
ULLA TRENTER [1936–2010] Ă€r en av Sveriges mest framstĂ„ende deckarförfattare. Hennes författarbana inleddes efter maken Stieg Trenters bortgĂ„ng dĂ„ Ulla slutförde Stiegs pĂ„började deckare Rosenkavaljeren. Hon skrev dĂ€refter ett stort antal kriminalromaner, mĂ„nga av dem med fotografen Harry Friberg och kriminalaren Vesper Johnson som huvudfigurer. Ulla var Ă€ven medlem i Svenska Deckarakademin och hon var verksam som översĂ€ttare. Förutom Odjuret finns nu Ă€ven Kungens lilla piga och PĂ„fĂ„geln som ljudböcker, som en del av Modernistas nyutgivning av Ulla Trenters kriminalromaner.


Ebook Download "Odjuret" PDF ePub Kindle